Boozt

www.boozt.com

Boozt.com on ruotsalainen verkkokauppa trenditietoiselle kuluttajalla. Verkkokaupasta löydät tämän hetken uutuudet naisille, miehille ja lapsille. Vaatteiden lisäksi valikoimissa ovat kengät.

Booztin valikoimia täydennetään joka päivä uusilla tuotteilla. Tuotteita on helppo selailla osastoittan ja lisäksi tuotteita voi etsiä käyttötarkoituksen ja merkin perusteella. Myös suosituimmat tuotteet ovat listattuina erikseen. Lisäksi löytyy oma osastonsa alennuksille.

Boozt.com -verkkokaupan toimituskulut ja palauttaminen ovat ilmaisia. Ilmainen toimitus kannattaakin hyödyntää ja tilata samalla enemmänkin vaihtoehtoja kokeiltavaksi laajasta merkkituotteiden valikoimasta. Boozt.comin valikoima kattaa muun muassa seuraavien merkkien tuotteita: Desigual, Vila, DAY Birger et Mikkelsen, Vero Moda, Esprit, Selected Femme, Filippa K.

Siirry verkkokaupan sivustolle tästä » ( www.boozt.com )

Boozt kokemuksiaLue Boozt kokemuksia ja kommentteja. Voit lisätä myös omat kokemukset ja arviot verkkokaupasta. Huomioithan: On sallittua lisätä vain omakohtaiset Boozt kokemukset, jotta vältytään väärinkäsityksiltä ja verkkokauppa-arviot ovat mahdollisimman laadukkaita ja hyödyllisiä. Kiitos.

Lähetä kokemus tai kommentti tästä verkkokaupasta

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *