Adidas

Adidas ja sen verkkokauppa adidas.fi -osoitteessa on jokaisen laatutietoisen urheilijan ja vapaa-ajan pukeutujan valinta. Kolmesta raidastaan tunnettu Adidas on maailman johtavia urheiluvaatemerkkejä. Ennen kuin maksat tilauksen, kannattaaa kurkata olisiko uusin Adidas alennuskoodi voimassa.

Adidas valmistaa vaatteita, kenkiä ja asusteita niin juoksuun, kuntosaliharjoitteluun, jalkapalloon, koripalloon, golffiin ja uintiinkin. Myös katu-uskottavuus hyötyy Adidaksen vaatteista, jotka soveltuvat hyvin sporttiseen vapaa-aikaan. Adidas tekee usein yhteistyötä muotisuunnittelijoiden ja julkkisten kanssa, kuten esimerkiksi Adidaksen ja Rita Oran yhteinen mallisto todistaa.

Tuotteet toimitetaan perille 4-6 arkipäivässä. Toimituskuluja ei tule yli 150 euron tilauksiin, alle sen jääviin lisätään 7,95-17,95 euron toimituskulut. Palautus on maksutonta ja palauttaminen onnistuu 14 päivän sisällä tilauksen vastaanottamisesta.

Adidas kokemuksiaLue Adidas kokemuksia ja kommentteja. Voit lisätä myös omat kokemukset ja arviot verkkokaupasta. Huomioithan: On sallittua lisätä vain omakohtaiset Adidas kokemukset, jotta vältytään väärinkäsityksiltä ja verkkokauppa-arviot ovat mahdollisimman laadukkaita ja hyödyllisiä. Kiitos.

Lähetä kommentti tai kokemus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.