AllSole

AllSole eli allsole.com on laadukkaisiin merkkeihin erikoistunut kenkäkauppa netissä. Luksus ja tyyli ovat AllSole-verkkokaupan tunnusmerkkejä. Kun etsit seuraavaa paria tositarkoituksella, nappaa ensin talteen uusin AllSole alennuskoodi.

AllSole-nettikaupan suosituimpia merkkejä ovat esimerkiksi Hunter, Vans, Superdry, Steve Madden, Converse, Michael Kors, Puma, Asics, Dr. Martens ja UGG Australia. Nettikaupasta löydät kauniit ja kestävät kengät niin naisille kuin miehillekin.

Tilaukset toimitetaan 3-6 arkipäivässä perille. Yli 50 punnan tilaukset toimitetaan maksutta, alle sen summan jääviin tilauksiin lisätään noin 3,99 punnan toimituskulut. Tuotteilla on 14 päivän palautusoikeus. Asiakas maksaa palautuksen, ellei tilattu tuote ole viallinen tai väärä. Maksaa voi PayPalin, Mastercardin, Visan tai American Expressin avulla.

AllSole kokemuksiaLue AllSole kokemuksia ja kommentteja. Voit lisätä myös omat kokemukset ja arviot verkkokaupasta. Huomioithan: On sallittua lisätä vain omakohtaiset AllSole kokemukset, jotta vältytään väärinkäsityksiltä ja verkkokauppa-arviot ovat mahdollisimman laadukkaita ja hyödyllisiä. Kiitos.

Lähetä kommentti tai kokemus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.