Biancaneve

Biancaneve (eli biancaneve.fi) on fitness-urheilijoiden ja taitoluistelijoiden esiintymisasuihin erikoistunut verkkokauppa. Biancaneve myy myös laadukkaita urheiluvaatteita, jotka ovat sekä fitness-asiantuntijoiden että muodin ammattilaisten kanssa suunniteltuja. Kun haluat loistaa lavalla tai salilla, poimi talteen uusin Biancaneve alennuskoodi.

Biancaneve on suomalainen yritys, joka on saavuttanut jo suuria: Biancaneve on monien Linnanjuhlien pukujen takana, mutta onpa yritys suunnitellut asuja myös Miss Suomi – ja Miss Universe -kilpailuihin. Myös Dancing On Ice -ohjelman puvustus vuodelta 2013 oli yrityksen käsialaa. Jos haluaa vielä lisää kimmellystä, voi pukuunsa ommelluttaa vaikkapa Swarovski Elements -kristalleja, sillä Biancaneve on Swarovskin virallinen maahantuoja.

Biancaneve toimittaa tuotteet perille tavallisesti 2-5 arkipäivässä. Tuotteet voi maksaa verkkopankissa, luottokortilla, laskulla, osamaksulla tai PayPalin avulla. Tuotteilla on 14 päivän palautusoikeus.

Biancaneve kokemuksiaLue Biancaneve kokemuksia ja kommentteja. Voit lisätä myös omat kokemukset ja arviot verkkokaupasta. Huomioithan: On sallittua lisätä vain omakohtaiset Biancaneve kokemukset, jotta vältytään väärinkäsityksiltä ja verkkokauppa-arviot ovat mahdollisimman laadukkaita ja hyödyllisiä. Kiitos.

Lähetä kommentti tai kokemus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.