Boutique Lillis

www.lillis.fi

Botique Lillis on kotimainen lastenvaatteisiin erikoistunut verkkokauppa. Lillis.fi -verkkokaupan tarjonnasta löytyy vaatteita tytöille ja pojille koosta 50 alkaen aina kokoon 176 asti. Koko lapsuusajan vaatevalikoima on siis helposti ostettavissa samasta paikasta. Vaatevalikoimasta löytyvät sekä sisä- että ulkovaatteet. Myös erilaiset ulkoiluasusteet ja kengät, sekä sisätossut kuuluvat Boutique Lilliksen valikoimiin.

Verkkokaupan tuotevalikoimasta löytyy paljon vaatteita tunnetuilta lastenvaatemerkeiltä ja muilta suosituilta brändeiltä. Joukossa ovat mm. Celavi, Reima, Marc O’Polo, Racoon, Gant, Brums, Minymo, Quicksilver ja Roxy. Vauvanvaatteet ovat suloisia ja niissä on käytetty hempeitä värejä. Tyttöjen ja poikien vaatteet on eroteltu, mutta suloiset bodyt ja potkupuvut käyvät monessa tilanteessa kummalle tahansa.

Niin vauvanvaatteista kuin myös pikkulasten ja kouluikäisten valikoimasta löytyvät erilaiset housut, paidat ja tytöille mekot. Verkkokaupasta on helppo tilata myös lasten alusvaatteet ja uima-asut. Ulkoasuvalikoimasta löytyy tuotteita sekä kesä- että talvikäyttöön. Tarjolla on takkeja, housuja, haalareita ja erilaisia asusteita, kuten pipoja ja hanskoja. Myös Boutique Lilliksen kenkävalikoimasta löytyy tuotteita kaikenikäisille. Ulkokengät ja tossut voit tilata molemmat kätevästi samasta paikasta.

Kun tilaat yli 300 euron arvosta vaatteita, tulee tilaukseen ilmainen toimitus. Verkkokaupan tuotteilla on lisäksi 14 vuorokauden palautusoikeus. Muista katsoa Boutique Lillis alennuskoodi, kun teet ostoksia.

Siirry verkkokaupan sivustolle tästä » ( www.lillis.fi )

Lillis.fi alennuskoodit


Löydät ohesta Boutique Lillis alennuskoodi- ja tarjousedut. Tarjous hyödynnetään siirtymällä verkkokauppaan ja syöttämällä Boutique Lillis alennuskoodi siihen varattuun paikkaan ostoskorissa tai maksuvaiheessa.

Lillis.fi alennuskoodit ja tarjoukset


Katso tuoreimmat Lillis.fi alennuskoodit ja tarjoukset sekä muut ajankohtaiset edut.

Boutique Lillis kokemuksiaLue Boutique Lillis kokemuksia ja kommentteja. Voit lisätä myös omat kokemukset ja arviot verkkokaupasta. Huomioithan: On sallittua lisätä vain omakohtaiset Boutique Lillis kokemukset, jotta vältytään väärinkäsityksiltä ja verkkokauppa-arviot ovat mahdollisimman laadukkaita ja hyödyllisiä. Kiitos.

Lähetä kommentti tai kokemus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *