Brandos

www.brandos.fi

Brandos.fi on Suomen suurimman valikoiman tarjoava kenkien nettikauppa. Brandoksen valikoimissa on yli 500 tuotemerkkiä ja lähes 20000 tuotetta. Valikoimissa on myös oma Premium osasto, jonka valikoima koostuu huippumerkkien tuotteista.

Suuren valikoiman tarkastelua helpottavat monenlaiset eri hakuvaihtoehdot eri kategorioista ja/tai käyttötarkoituksen mukaan. Valikoimista löytyvät kengät jokaiseen makuun talvi- ja kesäkausille. Malleja ja merkkejä löytyy niin ikään naisille, miehille ja lapsille. Lisäksi naisille ja miehille on omat valikoimat farkkuja ja laukkuja.

Valikoiman merkeistä esimerkkinä mainittakoon Puma, Adidas, Zoo York, Le Coq Sportif, Vans, Ugg, Friis & Co, Ilse Jacobsen, Bronx, Ralph Lauren, Johnston & Murphy, Bobbie Burns, Schmoove, Dr Martens, Crocs, Scholl, Birkenstock, Pippi, Kavat, Superfit, Merell, Teva, Columbia, Timberland, Esprit, Mexx jne.

Brandos.fi -sivuilta löytyy myös Outlet-osio, mistä voit tehdä löytöjä hyvillä jopa 70% alennuksilla. Toimituskulut ovat ilmaiset, joten voit tilata myös useamman parin kokeiltavaksi ja miettiä päätöstä vielä kotona. Usein on tarjolla erilaisia alennuksia Brandos -nettikauppaan eri alennuskoodeilla.

Siirry verkkokaupan sivustolle tästä » ( www.brandos.fi )

Brandos.fi alennuskoodit


Löydät ohesta Brandos alennuskoodi- ja tarjousedut. Tarjous hyödynnetään siirtymällä verkkokauppaan ja syöttämällä Brandos alennuskoodi siihen varattuun paikkaan ostoskorissa tai maksuvaiheessa.

20€ alennusta yli 150€ ostoksista

Katso alennus »

Brandos tarjoaa nyt 20€ alennusta yli 150€ ostoksista

Kesä-ale: tuotteita jopa 50 % alennuksella

Katso alennus »

Brandos kesäale: tuotteita jopa 50% alennuksessa

ALE -50%

Katso alennus »

ALE nyt jopa 50%

Tuotteet jopa -50%

Katso alennus »

Brandos jouluale: tuotteita jopa 50% alennuksella.

Kaikki tuotteet -20%

CYBERFASHION

Brandos alennuskoodilla kaikki tuotteet 20% alennuksella.

10€ alennus 70€ ostoksista

KEVAT10

Brandos-verkkokaupasta yli 70 euron suuruisiin tilauksiin 10 euron alennus.

Ota 3 maksa 2 kaikista verkkokaupan tuotteista

Katso alennus »

Brandos-verkkokaupasta nyt kolmesta tilatusta tuotteesta edullisin ilmaiseksi.

Brandos kokemuksiaLue Brandos kokemuksia ja kommentteja. Voit lisätä myös omat kokemukset ja arviot verkkokaupasta. Huomioithan: On sallittua lisätä vain omakohtaiset Brandos kokemukset, jotta vältytään väärinkäsityksiltä ja verkkokauppa-arviot ovat mahdollisimman laadukkaita ja hyödyllisiä. Kiitos.

Lähetä kommentti tai kokemus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *