Decorio

Decorio on suomalainen sisustuskauppasi netissä. Decorio-sisustusverkkokaupasta löydät esimerkiksi valaisimet, kodintekstiilit, matot ja sisustustarrat, mutta myös asusteet ja korut. Myös astiat, maljakot, säilytystarvikkeet ja koristeet saat samasta osoitteesta. Ennen shoppailua kurkista, onko uusin Decorio alennuskoodi voimassa.

Decorio on kotimainen sisustusverkkokauppa, joka luonnehtii tyyliään skandinaaviseksi. Decorio arvostaa ajattomia ja laadukkaita tuotteita, mikä näkyy myös heidän suosimissaan merkeissä. Pääosin suomalaiset ja pohjoismaalaiset sisustusmerkit, kuten Design Palet, Bosign Stockholm, Elce Stockholm, Bloomingville, Broste Copenhagen, Beach House Company, Mayn, Be & Liv, Ib-Laursen, Edblad & co, Bedit , Tellkiddo henkivät tyylitietoista ja laadukasta tunnelmaa.

Tuotteet saapuvat perille nopeasti, 1-3 arkipäivässä. Yli 60 euron tilaukset toimitetaan maksutta Postiin tai pakettiautomaattiin, ja myös nouto Oulun myymälästä on maksutonta. Alle 60 euron tilauksiin lisätään 6,50-12,90 toimituskulut. Tuotteilla on 14 päivän palatusoikeus ja ensimmäinen palautus on maksuton.

Decorio kokemuksiaLue Decorio kokemuksia ja kommentteja. Voit lisätä myös omat kokemukset ja arviot verkkokaupasta. Huomioithan: On sallittua lisätä vain omakohtaiset Decorio kokemukset, jotta vältytään väärinkäsityksiltä ja verkkokauppa-arviot ovat mahdollisimman laadukkaita ja hyödyllisiä. Kiitos.

Lähetä kommentti tai kokemus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.