Ecco

Ecco on yksi tunnetuimmista ja suosituimmista kenkämerkeistä pohjoismaissa. Ecco.com -verkokaupassa on laaja valikoima Ecco-tuotteita naisille, miehille ja lapsille. Verkkokaupan kengät ovat laadukkaita ja trendikkäitä ja monipuolisesta tarjonnasta löytyy jokaiselle jotakin.

Verkkokaupassa myydään kenkiä moneen eri käyttötarkoitukseen. Kenkiä voi ostaa kategorioiden mukaan esimerkiksi casual- tai business-käyttöön. Lisäksi kengät on myös jaoteltu mallin ja tyypin mukaan, eli valikoimassa on erilaisia kävelykenkiä, ballerinoja, sandaaleja, saappaita ja bootseja. Nettikaupan urheilukenkävalikoima on omassa osiossaan, joten sieltä on helppo tilata jalkineita niin juoksuun, golfaamiseen kuin muuhunkin ulkoiluun. Lasten valikoimassa on kenkiä vauvasta alkaen, joten perheen pienimpien ensimmäiset kengät on helppo tilata Ecco -verkkokaupasta.

Valikoimassa on myös laajasti erilaisia laukkuja niin arki-, juhla- kuin työkäyttöönkin. Lisäksi tarjolla on vöitä ja lompakoita naisille ja miehille. Kapsel14 -mallistossa on pohjoismaista käsityötä italialaisella suunnittelulla, joten laadukkaita ja tyylikkäitä laukkuja on tarjolla.

Nettikaupassa on ilmainen toimitus yli 49 euron tilauksille. Kannattaa myös vilkaista alennuskoodi Ecco -verkkokauppaan.

Ecco kokemuksiaLue Ecco kokemuksia ja kommentteja. Voit lisätä myös omat kokemukset ja arviot verkkokaupasta. Huomioithan: On sallittua lisätä vain omakohtaiset Ecco kokemukset, jotta vältytään väärinkäsityksiltä ja verkkokauppa-arviot ovat mahdollisimman laadukkaita ja hyödyllisiä. Kiitos.

Lähetä kommentti tai kokemus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *