eleven

eleven.fi on yksi monipuolisimmista kosmetiikkaan erikoistuneista verkkokaupoista. Nettikaupan valikoimaan kuuluu esimerkiksi meikit, ihonhoito, hiustenhoito, tuoksut, hajuvedet, kynsilakat ja luonnonkosmetiikka. Myös miesten kosmetiikkatuotteille on oma osastonsa. Ennen tilausta kannattaa tarkistaa uusin eleven alennuskoodi.

eleven.fi-verkkokaupan suosituimpia merkkejä ovat esimerkiksi Revlon, Anastasia Beverly Hills, NYX, Pürminerals, ModelCo ja bareMinerals. Verkkokaupassa on usein vaihtuvia tarjouksia ja laaja valikoima, joka päivittyy jatkuvasti. eleven on yksi niistä kosmetiikkaverkkokaupoista, joista saatat saada kaikki käyttämäsi kosmettiikkatuotteet yhden katon alta.

Tuotteet saapuvat perille noin 3-5 arkipäivässä. Toimituskuluja ei tule yli 50 tilauksiin, alle jääviin lisätään 4,50 euron kulut. Tuotteiden maksaminen onnistuu verkkopankissa (Nordea, Osuuspankki, Danske Bank, Aktia, Säästöpankki ja S-Pankki), Visan, MasterCardin tai Klarna tilin tai laskun avulla. Tuotteilla on 14 päivän palautusoikeus. Asiakas maksaa palautuksen, ellei tilattu tuote ole viallinen.

eleven kokemuksiaLue eleven kokemuksia ja kommentteja. Voit lisätä myös omat kokemukset ja arviot verkkokaupasta. Huomioithan: On sallittua lisätä vain omakohtaiset eleven kokemukset, jotta vältytään väärinkäsityksiltä ja verkkokauppa-arviot ovat mahdollisimman laadukkaita ja hyödyllisiä. Kiitos.

Lähetä kommentti tai kokemus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.