Halti

Halti on kotimainen ulkoiluun ja urheiluun erikoistunut kauppa. Haltin talvivaatteet ovat takuu laadusta: Haltin vaatteet päällä ei palella. Laadukkaat vaatteet lämpimästä kerrastosta tukeviin kenkiin asti pitävät sinut lämpimänä kovillakin pakkasilla.

Kun etsit hyviä vaatteita rinteeseen, ladulle, retkeilyyn tai vaikkapa talviselle sunnuntaikävelylle, kannattaa tutustua Haltin vaatteisiin. Kansainvälisestikin menestynyt merkki myy verkkokaupassaan esimerkiksi takkeja, talvihousuja, välikerrastoja, hattuja, hanskoja ja sukkia. Myös retkeilyvarusteet kuten teltat, makuupussit ja kantolaitteet kannattaa valita saman katon alta. Ennen tilausta kannattaa kurkata uusin Halti alennuskoodi.

Toimitusaika on nopea: tuotteet saapuvat perille 2-4 arkipäivässä. Toimituskulut ovat ilmaiset yli 99 euron tilauksissa. Alle sen jäävät tilaukset toimitetaan postiin hintaan 5,90 tai kotiin 8,90 eurolla. Tuotteilla on 14 päivän ilmainen palautusoikeus. Maksu verkkokaupassa onnistuu kätevästi, verkkopankin, Visan, Visa Electronin, Mastercardin tai Business Eurocardin avulla.

Halti kokemuksiaLue Halti kokemuksia ja kommentteja. Voit lisätä myös omat kokemukset ja arviot verkkokaupasta. Huomioithan: On sallittua lisätä vain omakohtaiset Halti kokemukset, jotta vältytään väärinkäsityksiltä ja verkkokauppa-arviot ovat mahdollisimman laadukkaita ja hyödyllisiä. Kiitos.

Lähetä kommentti tai kokemus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *