Iittala

Iittala on suomalaisen muotoilun kärkinimiä, jonka historia ulottuu vuoteen 1881. Verkkokaupan ajattomat esineet astioista sisustustuotteisiin ovat tae laadusta. Verkkokaupasta löydät niin tarvittavat esineet ja tarvikkeet omaan kotiisi kuin läheisille mieluisat lahjat.

Iittala-verkkokaupassa on laaja valikoima: sieltä löydät kaiken kattamiseen astioista servetteihin asti, veitset, kattilat ja uuniastiat ruoanlaittoon sekä kalusteet, taide-esineet ja maljakot kodin sisustamiseen. Iittalan tuotesarjat ovat Iittala, Arabia, Hackman, Rörstrand ja Fiskars.

Maksu verkkokaupassa onnistuu verkkopankki-palvelussa tai korttimaksulla (Visa, Visa Electron, MasterCard tai Business Eurocard). Mikäli maksu ylittää 20 euroa, maksun voi hoitaa myös laskulla. Osamaksumahdollisuus astuu voimaan taas kun ostosten arvo ylittää 70 euroa. Tuotteilla on 14 päivän vaihto- ja palautusoikeus. Tuotteilla on noin viikon toimitusaika. Toimitustavasta riippuen toimitusmaksu on 5,90-10 euroa.

Iittala kokemuksiaLue Iittala kokemuksia ja kommentteja. Voit lisätä myös omat kokemukset ja arviot verkkokaupasta. Huomioithan: On sallittua lisätä vain omakohtaiset Iittala kokemukset, jotta vältytään väärinkäsityksiltä ja verkkokauppa-arviot ovat mahdollisimman laadukkaita ja hyödyllisiä. Kiitos.

Lähetä kommentti tai kokemus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *