Kidix

www.kidix.fi

Kidix-verkkokauppa myy monipuolisesti erilaisia lastenvaatteita. Kidix.fi tarjoaa vaatteita ja asusteita tytöille ja pojille. Valikoima kattaa koot aina koosta 68 kokoon 174 asti, joten vaatteita löytyy kaikenikäisille lapsille ihan pienistä kouluikäiseen lapseen saakka. Valikoimasta löytyy vaatteita sekä arkeen että juhlaan. Osta vaikka samalla kertaa koko lapsesi vaatekerta uusiksi.

Verkkokaupan valikoima on jaettu erikseen tyttöjen ja poikien vaatteisiin. Tarjolla on mekkoja, paitoja, housuja, bodyja, pyjamia ja takkeja. Asusteista puolestaan löytyvät suloiset käsineet, lippalakit ja vyöt. Voit ostaa myös erilaisia vaatesettejä, joissa on mukana sekä ylä- että alaosa. Juhlavaatevalikoima on Kidixissä kokonaan erikseen. Sieltä löytyvät suloiset mekot pikkutytöille, sekä hellyttävät siistit housut ja kauluspaidat pienille pojille. Nämä juhlavaatteet soveltuvat millaiseen juhlaan tahansa. Kenkävalikoimasta puolestaan löytyy kenkiä sekä arkikäyttöön että juhla-asujen täydennykseksi.

Vaatteiden lisäksi verkkokaupasta voi ostaa kivoja sisustustarroja lastenhuoneeseen. Niissä esiintyvät hauskat eläinhahmot ja lasten suosikit. Myös vaatteista voi bongata mm. Hello Kitty- ja Autot-hahmoja. Kidix myy myös esimerkiksi suojakuoret iPhone -puhelimiin, sekä kivoja värikkäitä pompuloita tyttöjen hiuksiin.

Kidixin toimituskulut ovat aina todella edulliset. 14 vuorokauden palautusoikeus on myös täysin ilmainen asiakkaille. Muista katsoa Kidix alennuskoodi.

Siirry verkkokaupan sivustolle tästä » ( www.kidix.fi )

Kidix.fi alennuskoodit


Löydät ohesta Kidix alennuskoodi- ja tarjousedut. Tarjous hyödynnetään siirtymällä verkkokauppaan ja syöttämällä Kidix alennuskoodi siihen varattuun paikkaan ostoskorissa tai maksuvaiheessa.

Kidix.fi alennuskoodit ja tarjoukset


Katso tuoreimmat Kidix.fi alennuskoodit ja tarjoukset sekä muut ajankohtaiset edut.

Kidix kokemuksiaLue Kidix kokemuksia ja kommentteja. Voit lisätä myös omat kokemukset ja arviot verkkokaupasta. Huomioithan: On sallittua lisätä vain omakohtaiset Kidix kokemukset, jotta vältytään väärinkäsityksiltä ja verkkokauppa-arviot ovat mahdollisimman laadukkaita ja hyödyllisiä. Kiitos.

Lähetä kommentti tai kokemus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *