Reebok

Reebok.fi on kaikkien tunteman Reebok-merkin oma verkkokauppa. Reebok valmistaa laadukkaita urheiluvaatteita juoksulenkkareista CrossFit-vaatteisiin. Reebokin urheiluvaatteet sopivat myös vapaa-ajan pukeutumiseen: halusi tyyliinsä sitten sporttisuutta tai katu-uskottavuutta, Reebokin vaatteilla se onnistuu. Kurkkaa ennen tilausta, olisiko uusin Reebok alennuskoodi voimassa.

Reebokin Hi Tops retro-koripallokengät ovat jo klassikko katukuvassa. Reebok valmistaa myös erilaisten ikonisten treenilajien kanssa yhteistyössä vaatteita: Les Mills – ja CrosFit-vaatteet ovat hyviä esimerkkejä. Lapsetkin on huomioitu: klassisia koripallokenkiä saa myös Disney-kuvioisena.

Reebok toimittaa tilaukset perille keskimäärin 4-6 arkipäivässä. Toimitusmaksu riippuu valitusta toimitustavasta, vaihdellen 7,95-17,95 välillä. Tuotteilla on 14 päivän ilmainen palautusoikeus. Maksu verkkokaupassa onnistuu PayPalin, luottokortin (Mastercard, Visa, American Express) tai pankkikortin (Maestro, Solo, Visa) avulla.

Reebok kokemuksiaLue Reebok kokemuksia ja kommentteja. Voit lisätä myös omat kokemukset ja arviot verkkokaupasta. Huomioithan: On sallittua lisätä vain omakohtaiset Reebok kokemukset, jotta vältytään väärinkäsityksiltä ja verkkokauppa-arviot ovat mahdollisimman laadukkaita ja hyödyllisiä. Kiitos.

Lähetä kommentti tai kokemus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.