StarKids

StarKids on verkkokauppa, jonka laaja valikoima kattaa monipuolisesti erilaiset lastenvaatteet ja lastentarvikkeet. Mikäli hakusessa on esimerkiksi lastenvaunut, rattaat, sitterit, syöttötuolit, itkuhälyttimet tai Bola-korut, kannattaa etsintä aloittaa kotimaisesta StarKids-nettikaupasta. Ennen tilausta kannattaa hyödyntää uusin StarKids alennuskoodi.

StarKids.fi -osoitteessa on monipuolisesti kaikkea, mitä lastenhoitoon tarvitaan sekä apuvälineitä jo raskausaikaankin, kuten tukivöitä ja vaikkapa raskausajan uimapukuja. Lasten nukkumiseen, ruokailuun, leikkimiseen ja turvallisuuteen löytyy nettikaupasta huima määrä tarvikkeita.

Nettikaupassa maksaminen onnistuu kätevästi verkkopankissa, luottokortilla, laskulla tai osamaksulla. Tuotteet saapuvat perille normaalisti jo 2-3 arkipäivässä. Toimituskuluihin vaikuttaa valittu toimitustapa ja tuotteiden paino: kulut vaihtelevat 2,90-19,90 euron välillä. Kerralla kannattaa tilata enemmän, sillä yli 200 euron tilauksiin tulee toimitus kaupan päälle. Tuotteilla on 14 päivän palautusoikeus ja ohjeiden mukaan tehtynä palautus on maksuton.

StarKids kokemuksiaLue StarKids kokemuksia ja kommentteja. Voit lisätä myös omat kokemukset ja arviot verkkokaupasta. Huomioithan: On sallittua lisätä vain omakohtaiset StarKids kokemukset, jotta vältytään väärinkäsityksiltä ja verkkokauppa-arviot ovat mahdollisimman laadukkaita ja hyödyllisiä. Kiitos.

Lähetä kommentti tai kokemus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.