Stuntman

Stuntman (eli stuntman.fi) on suomalainen verkkokauppa, josta löytää naisten ja miesten vaatteet ja asusteet. Monipuolinen nettikauppa myy kuitenkin myös laajasti fanituotteita seinälipuista bändipaitoihin asti. Verkkokaupan asennetta huokuvat vaatteet ovat saaneet vaikutteita muun muassa rockista ja fiftari-kulttuurista. Ennen shoppailua katso uusin Stuntman alennuskoodi.

Stuntman-vaatteilla ja tavaroilla voi helposti kertoa omasta maustaan ja ajatuksistaan. Omalla pukeutumisella voi viestiä toisille omasta musiikkimaustaan, suosikkileffoistaan tai vaikka isänmaallisuudestaan Stuntmanin Suomi-fanituotteiden voimin. Fanituotteiden lisäksi laaja valikoima pitää sisällään muitakin tyylikkäitä vaatteita ja asusteita.

Tuotteet saapuvat noin 2-7 arkipäivässä. Toimituskulut ovat 5,90. Tuotteet voi maksaa verkkopankissa, Visa-, Visa electron – tai MasterCard-korteilla, postiennakolla tai Klarna tilillä tai laskulla. Tuotteilla on 14 päivän palautusoikeus ja oikein palautettuna palautus on maksutonta.

Stuntman kokemuksiaLue Stuntman kokemuksia ja kommentteja. Voit lisätä myös omat kokemukset ja arviot verkkokaupasta. Huomioithan: On sallittua lisätä vain omakohtaiset Stuntman kokemukset, jotta vältytään väärinkäsityksiltä ja verkkokauppa-arviot ovat mahdollisimman laadukkaita ja hyödyllisiä. Kiitos.

Lähetä kommentti tai kokemus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.