Tenavalinna

www.tenavalinna.fi

Tenavalinna on kotimainen lastenvaatteita myyvä verkkokauppa. Tenavalinna.fi myy vaatteita kaikenikäisille lapsille ja monipuolisesta valikoimasta löytyy tarjontaa pojille ja tytöille. Kokovalikoima kattaa koot 50-164, joten vaatteita on tarjolla niin ihan pienille vauvoille, leikki-ikäisille kuin koululaisillekin. Tenavalinnan vaatteissa esiintyvät lasten suosikkihahmot ja valikoimassa onkin vaatteita mm. tuotemerkeiltä Angry Birds, Disnet, Ej Sikke Lej, Hello Kitty, Lenne, Maxomorra, Racoon ja Reima.

Verkkokaupan valikoimasta löytyvät niin sisä- kuin ulkovaatteetkin. Sisävaattesta löytyvät kaikki alusvaatteista housuihin, paitoihin, huppareihin, bodyihin ja haalareihin, sekä mekkoihin ja hameisiin. Ulkovaatevalikoima puolestaan varustaa lapset säähän kuin säähän ja päällysvaatteiden lisäksi tarjolla onkin paljon alle puettavaa vaatetta. Valikoimassa ovat fleece- ja neulevaatteet, sadevaatteet, talvitakit, housut ja haalarit, sekä välikausitakit, housut ja kokoasut.

Vaatteiden lisäksi Tenavalinna tarjoaa paljon hauskoja asusteita, jotka jatkavat vaatteiden totutulla teemalla eli suosikkihahmoilla ja hauskoilla ja piristävillä väreillä, sekä yksityiskohdilla. Asusteista löytyvät huivit, korut, käsineet ja päähineet, sekä kumisaappaat syksyn ja kevään kuraleikkeihin.

Vaatteiden ja asusteiden ohella verkkokaupasta voi hankkia mm. pyyhkeet ja kylpytakit, sekä tarvikkeita vauvalle. Myös lasten puuhastelu on otettu huomioon ja Tenavalinnasta löytyvätkin mm. tussit ja paperit piirtämistä varten. Tenavalinnan tuotteilla on aina ilmainen toimitus ja myös 14 vuorokauden palautusoikeus on asiakkaalle aina ilmainen. Tarkista Tenavalinna alennuskoodi.

Siirry verkkokaupan sivustolle tästä » ( www.tenavalinna.fi )

Tenavalinna.fi alennuskoodit


Löydät ohesta Tenavalinna alennuskoodi- ja tarjousedut. Tarjous hyödynnetään siirtymällä verkkokauppaan ja syöttämällä Tenavalinna alennuskoodi siihen varattuun paikkaan ostoskorissa tai maksuvaiheessa.

Tenavalinna.fi alennuskoodit ja tarjoukset


Katso tuoreimmat Tenavalinna.fi alennuskoodit ja tarjoukset sekä muut ajankohtaiset edut.

Tenavalinna kokemuksiaLue Tenavalinna kokemuksia ja kommentteja. Voit lisätä myös omat kokemukset ja arviot verkkokaupasta. Huomioithan: On sallittua lisätä vain omakohtaiset Tenavalinna kokemukset, jotta vältytään väärinkäsityksiltä ja verkkokauppa-arviot ovat mahdollisimman laadukkaita ja hyödyllisiä. Kiitos.

Lähetä kommentti tai kokemus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *